Home
Voor wie?
Waarom deze cursus?
De cursus
Programma
Wat zijn de kosten?
Welke locatie?
Over de cursusleider
Cursusdata
Aanmelden
Aanmeldformulier
Referenties
Over RoPe-trainingen
Sitemap


Over mijzelf

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Roland Peters van Neijenhof, 58 jaar en woonachtig in Nieuw-Dijk in Gelderland. Met veel plezier verzorg ik deze cursus nu al meer dan tien jaar.

Na mijn bedrijfseconomische HBO opleidng aan de H.E.A.O in Arnhem ben ik docent Economie II en Handelswetenschappen geweest aan het Van Lingen College in Arnhem. Daarnaast gaf ik ook bijlessen aan leerlingen /studenten van andere opleidingen.  

Na het vervullen van mijn militaire dienstplicht heb ik achtereenvolgens gewerkt bij de Bestuursacademie Oost Nederland in Velp en British American Tobacco in Zevenaar. Deze functies bevonden zich zowel op het terrein van Financiën als van Human Resources. 

In mijn huidige baan als adjunct-directeur bij Cabo (zie www.cabo.nl)  geef ik o.a. trainingen financieel management voor schooldirecteuren specifiek voor die schoolorganisaties aan wie CABO bestuurlijke en administratieve ondersteuning verleent. 
Inmiddels geef ik deze cursus ook aan anderen die in hun werk met financiën te maken hebben, dit kan zijn binnen het onderwijs maar ook daarbuiten. Dit kan zijn als zelfstandig ondernemer of in een leidinggevende functie met financiële verantwoordelijkheid.

 Het is mijn passie om de materie over te brengen, en dan juist aan degenen die - naar eigen zeggen- hier geen of weinig feeling mee hebben. Juist dan is het leuk om te ervaren dat zij het ("ineens") gaan begrijpen en boeiend gaan vinden.

Top

RoPe-trainingen | info@rope-trainingen.nl